AUTEUR

Heleen van Royen

Uiterst informatief en interessant. Dit boek is geen zwoele zomeravond meer, maar een opgieting in de sauna.

&C


Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester en Sexdagboek, die bijna allemaal succesvol werden verfimd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe ruim 1.7 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Ze woont samen met Bart Meeldijk.

Literatuurprogramma bekend: Lebowski-auteurs op Lowlands 2018!

Jaja, het literatuurprogramma van Lowlands 2018 is bekend! Ook dit jaar is Lebowski weer ruim vertegenwoordigd met auteurs Saskia Noort, Heleen van Royen, Carolien Spaans, Erik Jan Harmens, Stefano Keizers, Simone Atangana Bekono en Mick Johan. Onze hoofdredacteur Jasper Henderson is als presentator present. Hier een overzicht.


GEPLAATST OP 07-08-2018 IN NIEUWS

Heleen van Royen on tour met

Heleen van Royen gaat op boekhandelstournee met haar Sexdagboek in juli en augustus 2018. Check hier alle info!


GEPLAATST OP 01-08-2018 IN NIEUWS

Heleen van Royen presenteert "Book Club" in Filmtheater Hilversum

Zondagochtend 8 juli om 11.15 uur presenteert Heleen van Royen de speciale voorpremière van Book Club in Filmtheater Hilversum. Heleen van Royen, bekend van bestsellers als De Gelukkige Huisvrouw, Godin van de Jacht en De Hartsvriendin, maar ook van haar bekroonde documentaire Het Doet Zo Zeer, zal de film inleiden en na afloop haar nieuwste boek Sexdagboek signeren.


GEPLAATST OP 03-07-2018 IN NIEUWS

'Sexdagboek' van Heleen van Royen komt binnen in top tien bestsellerlijst

Mighty good news! Sexdagboek, het nieuwste boek van Heleen van Royen, komt vanuit het niets binnen op nummer negen in de Bestseller60.


GEPLAATST OP 14-06-2018 IN NIEUWS

Energybox voor vriend Heleen van Royen haalt AD

De energybox die we maakten voor Bart, de vriend van Heleen van Royen, is opgevallen bij de pers. 


GEPLAATST OP 02-08-2017 IN NIEUWS

Win vrijkaarten voor Het doet zo zeer van Heleen van Royen

Deel en win: 3x2 vrijkaarten voor de documentaire Het doet zo zeer van Heleen van Royen én haar roman De ontsnapping! Lees hier hoe je aan onze Facebookactie meedoet.


GEPLAATST OP 20-02-2017 IN NIEUWS