AUTEUR

Tess Gerritsen

'Dit was het eerste boek dat ik van Tess Gerritsen las, maar ik heb er een nieuwe favoriete schrijver bij! Wat een fantastisch boek is 'Ik weet een geheim'.'

Hebban lezersrecensie


Tess Gerritsen is arts en een bestsellerauteur. Haar populaire thrillerreeks rondom Jane Rizzoli en Maura Isles was jarenlang tevens een internationaal goed bekeken tv-serie. Maar ze schreef ook Speel met vuur, dat voortkwam uit een geschenkboekje dat ze speciaal voor Nederland en België schreef. Na het succes van het laatste deel in de Rizzoli & Isles-serie, Ik weet een geheim, keert ze terug met Schaduw van de nacht, een verleidelijke standalone thriller geschreven.

Tess Gerritsen on Tour - 4 november

Tess Gerritsen bezoekt 4 november Nederland ter gelegenheid van de verschijning van Ik weet een geheim, de nieuwe thriller met Rizzoli & Isles, en zal diverse boekhandels bezoeken. Lees verder voor een overzicht van de boekhandels die zij zal bezoeken.


GEPLAATST OP 02-11-2017 IN NIEUWS

Tess Gerritsen viert dertig jaar auteurschap

Ter ere van het verschijnen van de Nederlandse editie van Ik weet een geheim, deel 12 in de Rizzoli & Isles-serie, heeft Tess Gerritsen een blog geschreven over auteurschap en het ontstaan van de serie. 


GEPLAATST OP 25-09-2017 IN BLOG