Zoeken
Senta Rich - Hotel 21

Hotel 21

Senta Rich

Nette kamers. Rommelige levens.
Over

Noelle is een efficiënte en vriendelijke hotelschoonmaakster, een echte modelwerknemer. Dat wil ze je tenminste laten denken. Het probleem is dat ze het niet kan laten om een kleine 'souvenirtjes' mee te nemen als ze aan het werk is. En tegen de tijd dat de hotelgasten het opmerken, is ze al lang verdwenen.

Wanneer ze bij haar 21e hotel (een vijfsterrenhotel) begint, is ze vastbesloten om haar record van één maand voordat ze verdacht wordt te verbreken. Maar haar nieuwe collega's blijken warme, vriendelijke, gecompliceerde vrouwen, en voor het eerst in haar leven vormt Noelle echte connecties. Hoe meer ze Noelle omarmen in hun hechte groepje, hoe moeilijker het voor Noelle wordt om onopgemerkt haar schatkist aan te vullen.

Zullen de vrouwen in Hotel 21 haar de moed geven om haar leven drastisch te veranderen of zullen haar oude gewoontes haar blijven achtervolgen?

Fragment

Quotes
Instagram
'Dit boek leest ontzettend fijn. Het is een heerlijke feelgood waarin alle facetten van het leven samenkomen. Perfect in balans. Met serieuze thema's, maar waarbij luchtigheid en humor een fijne tegenhanger zijn. Dit is een verhaal over liefde en jezelf kunnen zijn. Een verhaal dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht zal toveren.'
@iselleleest
happykim.nl
'Hotel 21 is een superleuke, vermakelijke en mooie roman. Het is een verhaal, dat verteld wordt door de ogen van Noelle die verslag doet over haar verleden en haar leven nu. Dit doet ze met enorm veel humor. Er zitten heerlijke en vooral onverwachte wendingen en gebeurtenissen in het verhaal. Ik vond het een geweldig leuk en grappig verhaal. Voor de liefhebbers van Hoe vermoord ik mijn familie is ook deze roman absoluut een aanrader.'
Kim Coenen
Leestafel
'Een origineel verhaal over vriendschap [...] lees je het liefst in één keer uit.'
Marjo
Auteur: Senta Rich
Auteur

Senta Rich begon haar carrière als copywriter voor reclamespots. Nu is ze tv-maker voor de BBC, Amazon Prime en andere grote internationale netwerken. Ze komt oorspronkelijk uit Londen, maar woont nu in Dublin met haar man en zoon. Hotel 21 is haar debuutroman.

Edities & Details
Audio download: Hotel 21 - Senta Rich
ISBN: 9789044366846
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 12-10-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 555 minuten

Bestel

Paperback: Hotel 21 - Senta Rich
ISBN: 9789044366839
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 03-10-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Hotel 21 - Senta Rich
ISBN: 9789044366853
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-10-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Vertaler: Nellie Keukelaar Voorlezer: Kirsten Fennis NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Humoristische fictie THEMA: Met betrekking tot homoseksuelen, lesbiënnes en biseksuelen THEMA: Gezinsleven fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / LGBT / General
Boeken
Rebecca F. Kuang - Yellowface
Rebecca F. Kuang
Sophie Kinsella - De partycrasher
Sophie Kinsella
Mary Paulson-Ellis - De erfenis van Solomon Farthing
Mary Paulson-Ellis
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws