BOEK
De val van Annika S.

De val van Annika S.

Jo Simons & Annejet van der Zijl &


ISBN: 9789048841882 | Paperback, 272 blz | € 19.99 | 08-03-2018


De wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer stort in elkaar wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden. Om aan de toorn van haar collega's en schoonfamilie te ontkomen slaat ze op de vlucht en reist ze naar Bergen aan Zee, naar het vakantiepark waar ze met haar grootouders vaak kwam. Daar probeert ze een nieuw bestaan op te bouwen, maar al snel wordt duidelijk dat ze het verleden niet kan ontlopen. En niet alleen het hare...

+ Pers

"De val van Annika S. is een soepel geschreven, goed gedocumenteerd en onderhoudend. Simons en Van der Zijl hebben onmiskenbaar plezier beleefd aan hun project."

De Telegraaf

"Het gaat hier om een pretentieloos spannend misdaadverhaal, zo vaardig verteld dat je het er makkelijk in één zitting doorheen jaagt."

Trouw

Blogs

"Simons & Van der Zijl hebben een meer dan mooi eerste deel afgeleverd, met op de juiste momenten een kleine twist en her en der de juiste dosis spanning welke precies past in dit verhaal."

Samen lezen is leuker

'Het tempo van De val van Annika S. is vergelijkbaar met een aflevering van een goede Netflixserie: je weet dat het eigenlijk te laat is om nog een hoofdstuk mee te pakken, maar de personages lijken je bijna smekend aan te kijken om toch nog even naar hun verhaal te luisteren.'

Hebban.nl

"Een goed opgebouwd verhaal waarin de spanning vergroot wordt door de invalshoeken van verschillende personages, met prima uitgewerkte karakters!"

Thrillers-leestafel

Boekhandelaren

"Het verhaal zit ijzersterk in elkaar, de hoofdpersonen komen echt tot leven en dan zit er no een fantastische plotwending aan het einde. Ik heb De val van Annika S. in een paar uurtjes verslonden."

Annette Hoetjes, Bruna Heiloo

" Wat een heerlijk boek, De val van Annika S. Simons & Van der Zijl hebben met dit boek wel bewezen dat als je goed kan schrijven het niet uitmaakt wel genre je schrijft."

Amber Martenssen, Boekhandel Thomas in Bergen