Zoeken
Cathy Kelly - Wat ze wil

Wat ze wil

Cathy Kelly

Over

Hope zit té vaak alleen thuis met twee kleine kinderen. Haar man Matt belooft gouden bergen maar gaat ondertussen gewoon zijn eigen gang.Ver weg van familie en vrienden probeert Hope haar eenzaamheid te verbijten. Sam, de zus van Hope, is een carrièrevrouw. Ze wil de hoogste baas worden bij een platenmaatschappij en dat valt niet mee. Sam is stiekem jaloers op haar charmante buurman die het helemaal voor elkaar lijkt te hebben maar háár niet ziet staan. Virginia, sinds kort weduwe, had zo graag samen met haar man Bill genoten van hun droomhuis en van hun kinderen en kleinkinderen. Nu leidt ze een teruggetrokken bestaan.Want Virginia verwacht niet zoveel meer van het leven. Nicole een wilde jongedame, houdt van zingen en uitgaan. Ze wil beroemd worden. Maar hoe kan dat nou als ze altijd op haar jongere zusje moet passen? Daar heeft Nicole toch helemaal geen tijd voor!
Plotseling vinden er drastische veranderingen plaats in deze vier vrouwenlevens. Hope, Sam,Virginia en Nicole zoeken hoop, kracht en inspiratie bij elkaar om te ontdekken wat het lot voor hen in petto heeft.

Auteur: Cathy Kelly
Auteur

Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Speciaal voor jou, Dan komt alles goed, Het huis aan het plein en vele andere romans. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF en woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Edities & Details
Paperback: Wat ze wil - Cathy Kelly
ISBN: 9789044356946
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-06-2019
Prijs: € 26,99

Bestel

NUR: 343 - Romantiek THEMA: Romantiek BISAC: FICTION / Romance / General
Boeken
Sophie Kinsella - Verras me
Sophie Kinsella
Ali Hazelwood - Love, Theoretically
Ali Hazelwood
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws