Zoeken
Saskia Noort te gast bij Eus' Boekenclub © Wim Sneller
Saskia Noort schuift aan bij Eus' Boekenclub om te praten over haar nieuwste thriller De Nazaten

Saskia Noort te gast bij Eus' Boekenclub

Gepubliceerd op 7 december, 2023 om 11:53, aangepast op 11 december, 2023 om 10:39

Saskia Noort is deze week te gast bij Eus' Boekenclub om te praten over haar nieuwste thriller De Nazaten. In de populaire boekenshow zal schrijver er programmamaker Özcan Akyol, beter bekend als Eus, acht weken lang spraakmakende gasten ontvangen en bespreekt hij met zijn leesclub de boeken van bekende Nederlandse schrijvers. In de studio zullen verder presentator Nicolaas Veul, Anita Witzier, dichter Anne Vegter en burgemeester Wim Hillenaar (Maastricht) aanwezig zijn.

Saskia was zondagavond om 19:20 uur te zien in Eus' Boekenclub op NPO2. Bekijk de aflevering hier terug.

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws