Zoeken
Twee titels van The House of Books genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs 2024
De nazaten van Saskia Noort en Vinex van Bernice Berkleef maken kans om deze prestigieuze thrillerprijs in de wacht te slepen.

Twee titels van The House of Books genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs 2024

Gepubliceerd op 31 januari, 2024 om 15:46, aangepast op 2 februari, 2024 om 09:33

Twee titels van The House of Books zijn genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs 2024! Het gaat om De nazaten van Saskia Noort en Vinex van Bernice Berkleef. Beide boeken maken kans om deze prestigieuze thrillerprijs in de wacht te slepen. Een honderdkoppige lezersjury zal zich de komende weken gaan buigen over de genomineerde boeken om tot een shortlist van vijf thrillers te komen, die door de professionele vakjury zullen worden beoordeeld. De winnaar van de Hebban Thrillerprijs zal rond 1 juni bekend worden gemaakt. 

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Auteur: Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is freelance journaliste en continu om haar heen op zoek naar dingen die haar intrigeren en inspireren. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021.

Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws