NIEUWS

'Bonuskind' van Saskia Noort is de bestverkochte thriller van 2020!


GEPLAATST: 22-01-2021 IN NIEUWS


CPNB heeft zojuist de Top 100 Bestverkochte Boeken van 2020 bekend gemaakt en we hebben ontzettend goed nieuws: Bonuskind van Saskia Noort staat op nummer 10 en is daarmee de bestverkochte thriller van 2020! Gefeliciteerd, Saskia Noort!

Heb je Bonuskind nog niet gelezen? Bestel het boek dan bij je favoriete lokale boekhandel. #steunjeboekhandel

 

Over Bonuskind:

De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen. De vierentwintig uur die volgen ontvangt Lies geen enkel teken van leven. Haar vader en zijn nieuwe vriendin Laura schakelen de politie in, ze geloven dat het te maken heeft met haar mentale toestand: ze zou de scheiding nooit te boven zijn gekomen en heeft daarom besloten te verdwijnen. Of erger. Lies weet echter zeker dat ze dat nooit zou doen en gaat zelf op onderzoek uit. Met alle gevolgen van dien.

Bonuskind

Bonuskind

Saskia Noort

'Bonuskind' van Saskia Noort is nu verkrijgbaar!

Het is zover, Bonuskind, de achtste thriller van Saskia Noort is nu verkrijgbaar!


GEPLAATST OP 25-06-2020 IN NIEUWS

'Stromboli' van Saskia Noort verschenen in Tsjechië en Frankrijk

In oktober 2019 zijn er twee vertalingen van Stromboli van Saskia Noort verschenen in Tsjechië en Frankrijk.


GEPLAATST OP 07-11-2019 IN NIEUWS

'Judas' en 'Mocro Maffia' genomineerd als beste luisterboek bij Storytel Awards: stem je?

Storytel maakt de shortlist bekend van de eerste Storytel Awards, met Judas en Mocro Maffia op de lijst van beste luisterboek en Marjolein Algera genomineerd als beste voorlezer (bij het inlezen van Stromboli van Saskia Noort)! Stem je mee op je favoriete luisterboek en voorlezer?


GEPLAATST OP 08-08-2019 IN NIEUWS

Gouden Boek voor Huidpijn (200.000 exemplaren verkocht)

Vandaag is Huidpijn van Saskia Noort bekroond met een Gouden Boek. Van het boek werden sinds het verschijnen in 2016 meer dan 200.000 exemplaren verkocht, genoeg voor de Gouden status. Speciaal tijdens de Spannende Boeken Weken werd op 20 juni om 22.30 uur de unieke oorkonde in het tv-programma Zomer met Art op RTL4 uitgereikt.


GEPLAATST OP 21-06-2019 IN NIEUWS

Sekszin (column LINDA.)

Seks, ik heb het het liefst iedere dag. ’s Morgens bij het ontwaken, ’s avonds voor het slapen gaan, even tussen de bedrijven door. Het ontspant me beter dan yoga, meditatie, rode wijn of een jointje. Helaas is het niet altijd voor handen, en ik hou niet van seks met mannen waar ik niets voor voel, maar als ik er een te pakken heb, dan is gebrek aan zin niet het probleem. Dat is niet altijd zo geweest. 


GEPLAATST OP 17-06-2019 IN NIEUWS

Mannenlook (column LINDA.)

Ik ben alweer even geen single meer en ik kan jullie zeggen, dat heeft vele voordelen. Daar zal ik verder niet teveel over uitweiden want dat hou ik graag nog even voor mezelf, maar eentje wil ik jullie wel toevertrouwen. Ik hoef niet meer op date. Nu was ik daar al een tijdje volledig klaar mee, vandaar dat ik liever met mijn oude vertrouwde beste vriend op pad ging, wat leidde tot… nou ja, dat weten jullie allemaal al.


GEPLAATST OP 17-06-2019 IN NIEUWS

Return of the Real Tit

Saskia Noort wonders what happened to them: the crooked tits, the big tits, the small tits, hanging tits, outwardly pointing tits, pear-shaped tits, apple-shaped tits, and also banana-shaped tits. ‘I am in favour of the Return of the Real Tit. Flaunt them, your boobs, so often and so long and so much that no one makes a fuss about them any longer.’ Read Saskia’s monthly column for LINDA.Magazine here.


GEPLAATST OP 26-10-2017 IN BLOG

Young

When I was younger I always wanted to be older. I couldn’t wait to enter the grown-up world, have a job, a child, a marriage and to be taken seriously. I forgot to be young in all the hurry, and to enjoy the privilege given to me by Mother Nature: youth. Smooth skin, smooth buttocks, a belly without stretch marks and the strength to keep on dancing all night long without a total collapse the day after. Effortlessly getting over a broken heart and believing to know it all. The glorious carelessness and the prospect of a future full of promise.


GEPLAATST OP 14-08-2017 IN BLOG

Poison

When you’re in love, you’re temporarily insane. And that’s when most, if not all, trouble starts.


GEPLAATST OP 07-08-2017 IN BLOG

Pub


GEPLAATST OP 01-08-2017 IN BLOG

Fragment uit '50' van Saskia Noort

Saskia Noort mocht deze week vernemen dat ze in totaal ruim 3 miljoen boeken heeft verkocht, en toen was haar nieuwe columnbundel 50. Dingen die ik blijf doen (en andere verhalen) nog niet eens uit. Op naar de 4 miljoen met dit nieuwe boek, waarin Saskia verkent hoe het is om 50 te zijn en single. Hier twee fragmenten.


GEPLAATST OP 14-04-2017 IN BLOG