NIEUWS

De val van Annika S. van Annejet van der Zijl krijgt verfilming


GEPLAATST: 21-06-2021 IN NIEUWS


De roman De val van Annika S. van Annejet van der Zijl wordt verfilmd. Afgelopen vrijdag werd het contract hiervoor officieel ondertekend met Monique Busman van Tomtit Film!

De val van Annika S. is het derde boek van de auteur waar een filmbewerking van wordt gemaakt. Eerder maakte regisseur Maria Peters een film van Sonny Boy en de roman Anna werd bewerkt tot de serie Annie M.G.

Van der Zijl schreef De val van Annika S. in 2018 onder het pseudoniem Simons & Van der Zijl. Het boek vertelt het verhaal van een Duitse politica die de pers, haar partijgenoten en haar schoonfamilie ontvlucht nadat is ontdekt dat zij heeft gelogen over haar verleden. Ze vlucht naar Nederland, naar het vakantiepark waar ze met haar grootouders vaak kwam. Al snel wordt duidelijk dat ze het verleden niet kan ontlopen.

De val van Annika S. is het eerste deel van een vierdelige reeks, en momenteel werkt Van der Zijl al aan het tweede deel!

 

'De val van Annika S.' van Simons en Van der Zijl, meeslepende suspense van sensationeel nieuw schrijversduo

Op donderdag 8 maart verschijnt De val van Annika S. van Annejet van der Zijl en Jo Simons, hun eerste gezamenlijke fictieproject en het eerste deel van een vijfluik van spannende romans.


GEPLAATST OP 01-03-2018 IN NIEUWS

Boekhandelstour Jo Simons en Annejet van der Zijl

Jo Simons en Annejet van der Zijl gaan ter ere van de verschijning van hun eerste fictieproject, De val van Annika S. langs een aantal boekhandels in Nederland! Hieronder staan de data, ben jij erbij?


GEPLAATST OP 09-03-2018 IN BLOG

De val van Annika S.

Op donderdag 8 maart verschijnt De val van Annika S., het eerste fictieproject van Annejet van der Zijl, bekend non-fictieschrijfster van Sonny Boy en De Amerikaanse prinses, en journalist Jo Simons. De val van Annika S. is het eerste deel in een reeks van vijf spannende romans, waarvan de tweede (Rijke mensen zijn anders) in 2019 zal verschijnen.


GEPLAATST OP 06-03-2018 IN BLOG

Interview met Simons & Van der Zijl

Op donderdag 8 maart verschijnt De val van Annika S., het eerste fictieproject van Annejet van der Zijl, bekend non-fictieschrijfster van Sonny Boy en De Amerikaanse prinses, en journalist Jo Simons. Hieronder een interview met de auteurs over onder andere de inspiratie voor 'De val van Annika S.' en het schrijfproces.
 


GEPLAATST OP 02-03-2018 IN BLOG